tiistai 3. lokakuuta 2023

Uusi "DeLonghi Nescafé Dolce Gusto" (kapseli)kahvikeitin

Tulipa sitten tosiaan hommattua tommoinen uusi (kapseli)kahvinkeitin, ja... Noh, ainakin olen tyytyväinen ekaan kupilliseen...

Kuinka nopeasti tämä vaan alkaa maistumaan 'teolliselta' 😕

Multa (tosiaan) löytyy Moccamaster (sillon kun ostin sen, olin 'blogi tauolla' 😔), jolla saa khyllä parempaa aikaan 😎

Mutta, no khyllä tämä tuo mukavaa vaihtelua, vaikka... No onhan noi kapselit vähän kalliita, varsinkin jos/kun vertaa kahvipakettiin josta saa monen monta kupillista.

Tässä vaiheessa ollaan jo melkein saamassa sitä kahvia, vielä oli jännitys yllä - että tuleeko miten hyvää..?!

Kapselia - kallista sellaista, sisään... 😇

Sieltä se tippuu, näyttää khyllä hyvälle 😊😋

Ja valmista on, tuli yhtä hyvää - mille toi näyttää 😍 Mutta, vähän pelkään - että näihin tosiaan kyllästyy 😨 Mutta, no sillon juodaan vaan "normaalia" kahvia - ja kun tämä taas tauon jälkeen maistuu, niin sitten taas tätä.

Onneksi on montaa maku vaihtoehtoa, kuhan ei kauppojen hyllyt huuda tyhjyyttä 😞 Noh, onneksi tätä saa monesta paikkaa, mutta... No jos tulee uusi "soitin" (vai keitin, vai mikä lie 😋😁), niin tämä saattaa painua unholaan... Se on aina riski, aika monessa. Esim. jos on pölypussi imuri, niin... En khyllä vaan ymmärrä, miksi vuosikymmenellä 2020 käytetään imureissa vielä pölypusseja?! Itselleni on aina ollut selvää, että hommaan (siitä lähtien kun markkinoille tuli, niin...) pölypussittoman imurin.

Ostin tämän tosiaan Prismasta, samalla lähti pari kapselipakettia mukaan. Eli yhden kapselin hinnaksi tulee n. 0,37e, kun yhdessä paketissa on 16 kpl kapseleita - ja per paketti maksoi 5,99e. Ei nyt mahdottoman hintaista, mutta... No suodatinkahvi on tietenkin halvinta, kalleinta on kahvilan kahvi (vai lentokenttä?) - tämä sijoittuu sinne väliin...


Ihan tyytyväinen olen ollut, ainakin näin yhden kerran kokemuksella... :) :P Katsotaan, mitä mieltä olen vuoden päästä - jos tämä laite on enään toimiva :'( Noh, tässä on khyllä kahden (2) vuoden takuu - joten... B)