keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Bosch MUM58720 Series 4

Joo, tulipa sitten pitkän harkinnan ajan jälkeen hommattua tämmöinen kone (blogasin siitä MatoApinaan) 😇 On tullut tehtyä sillä kermavaahtoa, pirtelöä, pullaa ja pizzaa. Kone on tosiaan, no laitan linkin tohon alas;

Bosch MUM58720 Series 4 -yleiskone

Tosta löytyy vaikka mitä vimpaimia, kuten yllä olevasta kuvasta näkee.

Pirtelöt joo väänty hetkessä. Tai mulla on myös pelkkä tehosekoitin, joka on khyllä nopeampi kaivaa kaapista, joten... Ja tämä on vähän hidas asettaa, ei välttämättä siis tule paljoa käyttöä tolle ominaisuudelle (ellei mun toinen kone hajoa, tjs...)!

Herkulliset pullatkin sain aikaseksi tällä koneella. Oli se paljon helpompaa, antaa koneen tehdä työ - eikä liata omia käsiä ja se pahin, eli pullataikinan raskas vaivaaminen. Ne oli nyt poissa, anto koneen vaan tehdä työnsä - khyl kelpas/kelpaa 😎

Sitten väänsin pizzataikinankin tällä. No se nyt oli vähän turhaa, pizzataikina kun on niin helppo tehdä. No tällä se oli toki helpompi, mutta... No esiin kaivaminen kaapista ei ole kivoin tehtävä, ja takas laitto - unohtamatta sen pesua.


Mutta ihan hyvä kone on, khyllä olen ollut tyytyväinen tohon (mitä nyt alle kuukauden vasta käyttänyt...)! Ehdottomasti suosittelen, jos on mielessä tämmöisen koneen hankinta. Niin ja että tekee raskaita taikinoita (pulla/sämpylä yms...), pizzataikinaa varten en tätä nyt ostaisi - tai pirtelöä. Tietenkin jos on kroisos joka ui rahassa, niin antaa palaa vaan =)