keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Muki asiaa :saint: :P :D

Ei uskoisi, että mukeista olisi näin paljon asiaa?! Tai että näin paljon vaivaa, kuvia piti tehdä tuhansia (😁), ja linkityksiä kaivaa ikuisuus. Mutta, se pidemmittä turinoita, mennään mukien maailmaan 😇

Tästähän tämä koko hullutus lähti liikkeelle, jos semmoiseksi voi kutsua... Eli sain vaan idean, ostaa Skyrim mukin (MatoApinassa). Tai ideahan lähti siitä, että olin nähnyt samanlaisen mukin eräässä liikkeessä - joka jäi sitten alitajuntaan (tai muistiin, yms...), mutta kun olin menossa ostamaan sitä, niin löysinkin tämän paremman. Tämä nimittäin vaihtaa väriä lämpötilan (kylmän ja kuumaan, vaan...) mukaan. Tai siihen tulee päälle toinen kuva, kuten kuvista näkee.

Linkitän tähän nyt kaikki blogaukset, mitkä löysin (toivottavasti ei mennyt mitään ohi, kun näitä kaivelin); kahvin kaatoalähikuvaa kun tausta vaihtuuminä TV:n edessä mukin kanssalähikuvat mukeista (jotka khyllä tonne yläkuvaan laiton kaikki yhteen kuvaan), kahvia (& pullaa), glögiä ja lisää glögiä.

Mukeista kun innostuin, niin kaivoin esille tämmöisen viini/mikä lie shampanja lasin (MatoApinassa). Aika työläs tämä vaan on?! No joutuu kokoajan täyttämään, jos/kun limua juo... Toki, viinille/shampanjalle tämä on tarkoitettu, jota juodaan rauhallisemmin. Toki joku doku vetää mitä tahansa tästä yhdessä sekunnissa 😂

Sitten siirryin astetta isompaan lasiin, jotta ei kokoajan tarvitsisi täytellä (MatoApina yksi & kaksi)!

Mutta sitten hommasin vieläkin isomman lasin?! Päättyykö tämä koskaan? 😆

No nyt en siirtynyt isompaan, mutta... No aika hemmetin tyylikkääseen PS5 juomapulloon. Mutta toi on lähinnä tarkoitettu matkoille (kodin ulkopuolelta), en mä tosta nyt joka päivä juo - kiitos täytön vaikeuden. Sitten on kahvia (ja näin Jouluna glögiä) varten Mario ja Doom mukit, ihan tyylikkäitä molemmat.

Mennäänpä näihin uusimpiin vielä tarkemmin. Ainoa, että... eipä ole paljoa sanottavaa! Glögiä tosiaan olen laittanut Mario mukiin, sen kummempia en tässä nyt osaa sanoa.

Tässä kaadan maitoa PS5 juomapulloon. Mitä varten? No tein lettuja, joiden kanssa maito sopii hyvin yhteen. Blogaan siitä vielä MatoApinaan, mutta linkitellä en jaksa (...tai no jos laitan kommentteihin)!

Sitten on Doom muki vielä. Tässä siihen menee kahvia. Kahvista sen verran, että se ei ole Presidenttiä, vaikka purkissa niin lukee. Vaan se on halvempaa, Saludoa.


Mikäs säästölinja täällä oikein on?! Onko laseihin/mukeihin mennyt liikaa rahaa? No sitä en paljasta, mutta... Tämä oli nyt tässä!