lauantai 24. elokuuta 2024

HP LaserJet MFP M140w

Tulipa sitten hommattua uusi tulostin, (ex-)entinen kun sanoi itsensä irti.

Mitään suurta tarvetta tälle ei ollut, kuten ei ollut edelliselle(kkään). Mutta, satuin vaan "ikkuna-shoppailemaan". Mikä ei khyllä kannata, varsinkaan jos ei halua rahojansa menettää.

Pisti vaan silmään, että onpas "kaunis (&) siro" -tulostin. Ja, no se sillä selvä sitten. Noh, ei nyt ihan sillä iskemällä. K-Citymarketissa tähän törmäsin (tai johonkin "samanlaiseen"). Verkkokauppa.comista tämän sitten hain, kerran oli hyvä tarjous.

Siinä se seisoo, kotona. Kiva, pieni siro laite. Laitetaanpa sen tiedot tähän (jotka löytyy myös verkkiksestä);

Tehokas, korkealaatuinen monitoimitulostin, joka mahtuu tilaasi. Maailman pienin lasertulostin luokassaan tarjoaa käyttöösi nopean tulostamisen ja aikaa säästävän HP Smart -sovelluksen. Voit luottaa saavasi ammattitason lasertulosteita ja saumattoman käyttöönoton.

  • Maailman pienin lasermonitoimitulostin luokassaan Maailman pienin lasermonitoimitulostin luokassaan on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä.

Tekniset tiedot:

  • A4-mustavalkolasermonitoimilaite
  • Tulostaa, kopioi, skannaa
  • Tulostusnopeus: jopa 20 s/min
  • Ensimmäisen sivun tulostus: 8,2 sekunttia
  • Käyttömäärä kuukaudessa jopa: 8000 sivua
  • Tulostuslaatu: 600 x 600 dpi
  • Liitännät: Hi-Speed USB (USB 2.0 -yhteensopiva); 802.11b/g/n (2.4 GHz) Wi-Fi-radio + BLE
  • Mobiilitulostus: HP Smart -sovellus; Apple AirPrint; Mopria -hyväksytty; Wi-Fi Direct -tulostus
  • 150 arkin paperikasetti
  • Yhteensopiva värikasetti: HP 142A alkuperäinen musta LaserJet -värikasetti (noin 950 sivua), (W1420A)
  • Vähimmäismitat: 360 x 264 x 197 mm
  • Paino: 5,4 kg
  • Myyntipakkauksen sisältö: HP LaserJet MFP M140w -monitoimitulostin; virtajohto; HP 142A musta LaserJet -värikasetti (riittoisuus 300 sivua); asennusohje; pikaopas; takuuopas; tiedotelehtinen

Siinä asentuu HP Smart, oli khyllä TODella helpot ja hyvät ohjeet. Saa, vaan nähdä miten (laser)tulostin 'käyttäytyy'. Ainakin luin, että jos tämän langattomasti yhdistää (mitä tein) - niin siinä voi olla "yhteys-ongelmia" välillä. Se ei kuulosta hyvältä. Varsinkin kun edellinen tulostin toimi niin hyvin (kai pitää mainostaa, se oli Epson. About puolet kalliimpi... Noh, itse ostin "halvan")!

Siinä se lepää, on khyl 'komee(tta)' 8-]

Siinä taas toiminta-valmiina. Eipä ole enään niin siron kaunis, mutta... No "kiinni" tämä on suurimman osan ajasta(an), joten...


TODella tyytyväinen olen tähän, tod. Olisi khyllä pitänyt vasta parin viikon kokeilun jälkeen blogata, mutta... No mähän voin palata astiaan silloin, kukaan ei sitä kiellä. Ja nyt oli/on intoa blogata tämä, kun se/tämä on uusi. Parin viikon jälkeen olen jo valmis heittämään tämän roskakoriin, jos vähän liiotellaan... Mutta, joo - erittäin kiva! :-)

maanantai 5. elokuuta 2024

OBH Nordica X-Force Flex 9.60

Oli aika päivittää imuria, vanha on myynnissä. Jos ketään kiinnostaa (että se on myynnissä, tai edes tämä piskuinen blogi?). Tätäkin olen miettinyt kauan, samoin kun edellisen blogauksen perhosveitseä. Mutta tässä kannatti odottaa, saipa paremman mallin. Tietenkin jos olisin odottanut lisää, niin olisin saanut vielä paremman. Mutta tämä hinta alkoi olla katto, mitään tonnia en todellakaan ala maksamaan. Viisi-sataakin (500) on ihan liikaa, niin tämmöisestä. Vaikka tämä onkin tarpeellinen ja kätevä, mutta... No mulla oli jo hyvä imuri, valitettavasti "rasittavan" johdon kanssa. Mietin myös robotti-imuria, mutta... Päädyin tähän.